Ielieciet griķus zeķē un uzsildiet tos mikroviļņu krāsnī: 1 ģeniāls triks nodrošinās jums siltumu aukstumā

Nav noslēpums, ka dzīvoklī esošie radiatori ne vienmēr spēj pilnībā sasildīt mājokli. Šādos gadījumos nākas sildīties citos veidos. Tomēr tikai retais zina, ka to var izdarīt ar griķiem.

Eksperti pastāstīja, kā no griķiem pagatavot paštaisītu sildierīci.

Jāsaprot, ka šāds palīglīdzeklis prasīs šūšanas pamatprasmes, kā arī minimālu izdomu. Tajā pašā laikā jums nebūs jāizmanto liels daudzums priekšmetu. Pietiks tikai ar trim lietām – audumu, giķiem un zaļumiem. Garšaugi var būt alternatīva pēdējiem.

Vispirms paņemiet zeķi vai vecu lupatu un izveidojiet nelielu pārvalku. Svarīgi, lai šuvēs nebūtu caurumu. Pretējā gadījumā sildierīce nestrādās. Pēc vāka izgatavošanas piepildiet to ar griķiem, rīsiem vai citiem graudaugiem. Beigās papildiniet maisījumu ar kaltētiem garšaugiem vai ziediem. Vislabāk derēs lavanda.

Lasi vēl: Kāpēc glāze ūdens noteikti jāsilda mikroviļņu krāsnī: jūs būsiet pārsteigti, kad uzzināsiet iemeslu

Pēc tam maisiņu sašuj vai augšējā daļā iešuj nelielu gumiju. Galvenais, lai sastāvdaļas neizkrīt ārā. Pēc tam atliks tikai ievietot sildīšanas spilventiņu mikroviļņu krāsnī un ieslēgt tehniku apmēram uz trim minūtēm. Pēc laika beigām sildīšanas spilventiņš kļūs nedaudz karsts. To varēs izmantot, lai sasildītos.

Tos var ielikt cimdos vai zeķēs, vai arī sasildīt rokas, skatoties televizoru.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment